Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(068)004-89-17 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_


суботу, 18 серпня 2012 р.

Види швів: безкоштовні уроки вишивки

Купити вишиванку можна тут

Види швів: безкоштовні уроки вишивки



Пропонуємо вашій увазі журнал «Сделай сам» за 1991 рік, у якому детально розписані види декоративних швів. 

Скачавши цю брошуру безкоштовно, ви зможете навчитися шити й вишивати різними швами, а також вишивати бісером та стрічками.У журналі – 47 сторінок з теорією шиття. Тут ви знайдете поради щодо вдалого поєднання кольорів, цікаві дані про першу школу вишивки у Києві, розповідь про види орнаментів, перелік матеріалів для вишивання, поради про те, як збільшити чи зменшити схему для вишивання, як перенести малюнок на тканину, а також про те, як вишивати стрічками та бісером.До того ж, брошура доступно розповідає про такі види швів: шов вперед голку, шов за голку, шов строчка, петельний (крайовий) шов, козлик, шов шнурочок, шов штопка, шиття набором, різні види гладі, шов цеглинки, шов хрестик, півхрестик, косий хрестик, подвійний хрестик, шов кривулька, тамбурні шви, шов ланцюжок, шов напівпетля, шов ялинка та багато інших декоративних швів. І все це – зі схемами та ілюстраціями! Як безкоштовно скачати журнал про шви?. 
1.Заходите на сторінку скачування за цим лінком:
http://depositfiles.com/files/qjwagudlt?2. 
2.Обираєте варіант безкоштовного скачування й чекаєте 60 секунд.
3. Вводите запропоновану комбінацію букв і починаєте скачувати журнал з уроками шиття й вишивання (вам треба буде обрати, де саме на вашому комп’ютері має бети збережений журнал про декоративні шви).
4. Відкриваєте скачаний архів схем та вчитеся шити й вишивати різними техніками!До речі. Якщо ви вже вмієте вишивати хрестиком, вам можуть стати у нагоді схеми для вишивки українських рушників та схеми вишивання сорочок, які також можна скачати безкоштовно.

Купити вишиванку можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар